Petur Reinert dømir steypafinaluna

Hetta verður ótrúliga spennandi, og ein stórur heiður, og við heiðrinum fylgir ein enn størri ábyrgd. Soleiðis sigur Petur Reinert, sum í ár verður maðurin við floytuni, tá finalan um Løgmanssteypið verður spæld.

 

Leygardagin 26. august klokkan 19:45 fellur avgerðin um, hvør fer avstað við Løgmanssteypinum 2017. Talan verður um eitt nýtt steyp, ið ongantíð er spælt um áður, eftir at Víkingur hevur vunnið steypið til ognar, ið kappast hevur verið um seinastu tíggju árini.

 

Liðini í ársins steypafinalu eru B36 og NSÍ, og dómari verður sum áður nevnt Petur Reinert, meðan Jan Hermansen og Jóannes Mikkelsen verða hjálpardómarar. 4. dómari verður Kári á Høvdanum, og dómaraeygleiðari verður Jón Kári í Brekkuni.

 

Steypafinalurnar 2017 / Dómarar
25. august (kl. 19:00)Dreingir U18NSÍ – HBÁron S. Vest
26. august (kl. 12:00)Dreingir U14NSÍ – HBRani A. Skaalum
26. august (kl. 16:00)Dreingir U16HB – KÍJørleif Djurhuus
26. august (kl. 19:45)LøgmanssteypiðB36 – NSÍPetur Reinert

 

Steypafinalurnar hjá gentum og kvinnum verða spældar fríggjadagin og leygardagin, 8. og 9. september.

Atgongumerki til finaluna um Løgmanssteypið kunnu keypast her